MALATYA / DARENDE - Karabayır Şehit Hamit Koçhan İlkokulu

Karabayır Şehit Hamit Koçhan İlkokulu

Adres
KARABAYIR MAH. KARABAYIR KÜME EVLERİ KARABAYIR ŞEHIT HAMIT KOÇHAN ILKOKULU BLOK NO 42 DARENDE / MALATYA
Geleceğin Türkiyesine faydalı insanlar oluşturmak...
Misyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ahlaklı dürüst vatanına milletine bağlı gelecek nesiller yetiştirmek.
Öğretim Şekli :tam gün
Ders Başlama: 08:40 Ders Bitiş: 14:05
Ulaşım
Okulumuz Malatya iline 100 km Darende ilçesine 30 km ankara asfaltına 10 km olup öğretmenlerimiz İlçe merkezinden şahsi arabalarıyla birlikte gidiş geliş yapmakta olup Darende ilçesinde kiralar 300TL-500TL arasında değişmektedir.Okulumuz anasınıfı ve 4 müstakil sınıftan oluşmuktadır.2018-2019 eğitim öğretim yılına halen inşaatı devam etmekte olan yeni bina ile başlanması planlanmaktadır.Anasınıfı bina içerisinde olup tuvaletleri ve mutfağı sınıf ile bağımlıdır.
Yerleşim Yeri
İlçenin en doğusunda olup Akçadağ ilçesi ile sınır olan dağ köyüdür.Ancak köy heyelan nedeni ile yenilenmiş afet konutları ile bir kasaba görüntüsündedir.
İl merkezine 100 km İlçe merkezine 30 km´dir.